Godinama unatrag tvrtka KOMOP ubraja se među vodeće dobavljače specijalnih vozila komunalnog otpada na hrvatskom tržištu, kao uspješni zastupnik najvećeg proizvođača komunalnih vozila u Europi FAUN-a iz Njemačke, Osterholz-Scharmbeck. Tvrtka je osnovana 1992. godine. Prateći trendove na tržištu i uvodeći nove planove razvoja prilagođene zahtjevima tržišta, od 2004. današnje je rukovodstvo nastavilo uspješno poslovanje i ostvarilo snažan zaokret u poslovanju. Povećan je ukupan prihod tvrtke sa cca. 5 mil. kuna na cca. 31 mil. kuna u 2007. godini i broj zaposlenih od 4 djelatnika na današnjih 15 djelatnika.

FAUN, LIEBHERR, PUTZMEISTER – snažni brendovi prepoznaju KOMOP kao pouzdanog partnera

U komunalnom sektoru 2008. godine tvrtka proširuje poslovanje kao zastupnik FAUN-a i na međunarodnom tržištu, kada započinje suradnju sa EGYPTAIR Ground Services Co.

Liebherr građevinski strojevi

Liebherr građevinski strojevi

Godine 2009. tvrtka KOMOP je započela pregovore sa LIEBHERR-om, vodećim proizvođačem građevinskih strojeva iz Njemačke, te je 2010. postala i njihov zastupnik. Time je započela nova era u poslovanju tvrtke KOMOP, kada započinje sve veće ulaganje i prodiranje na građevinsko tržište. U roku samo godine dana KOMOP je preuzeo zastupništvo za svjetski poznate proizvođače građevinskih strojeva i autobetonskih pumpi: LIEBHERR i PUTZMEISTER, zadržavši i dalje vodeću poziciju u komunalnom sektoru.

2010. godine, zbog povećanja broja zaposlenika i obima rada, tvrtka se seli u Kovinsku ulicu, gdje su ujedinjeni svi dijelovi do tada razdijeljenih poslovnica i skladišta.

 

KVALITETA I STRUČNOST KAO JAMSTVO DODANE VRIJEDNOSTI ZA KORISNIKE

Tvrtka KOMOP kontinuirano radi na edukaciji i usavršavanju sposobnosti i znanja svojih djelatnika, poboljšanju uvjeta rada i tehničke i organizacijske opremljenosti, uzimajući u obzir da samo zadovoljan djelatnik daje kvalitetnu i odgovarajuću uslugu. Kako su naši kupci velikim dijelom obveznici javne nabave i sami uvode certifikate u poslovanju, uveli smo certifikat ISO 9001 koji nam olakšava vođenje poslovanja kao i bolju organizaciju same tvrtke, a time i garantiramo bolju uslugu našim krajnjim korisnicima.

Klijentima nudimo integralnu uslugu:
nabava strojeva, opreme i vozila
mogućnost njihova pregleda i servisa
nabava i ugradnja originalnih rezervnih dijelova u slučaju potrebe.
Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona: +385 (1) 48 25 990