Proizvodni asortiman Putzmeister auto betonskih pumpi pokriva sva područja primjene, počevši s malom, svestranom autobetonskom pumpom, pa do beton pumpe s najvišim dosegom i najboljom pokretljivošću. Svjetski poznate Putzmeisterove auto betonske pumpe su široko prihvaćene zahvaljujući svojoj funkcionalnsti i pouzdanosti. Lagane su za manevriranje na bilo kojem tipu gradilišta i pogodne za sve vsrte betona.

Proizvodni asortiman se sastoji od čak 17 modela koji se razlikuju po dosegu, od kojih je najmanji model M 16 s dosegom od 16.4 metra, a navjeći M 36 model ima doseg od punih 62.2 metra. Dostupni su s montiranim trupom ili sa sistem S-Tube.

Neke od značajki ove serije su primjenjivost na svim vrstama gradilišta, mogu se postaviti na bilo kojoj vrsti zeljišta, dio asortimana je prilagođen skučenim prostorima i ima veliku zapremninu. Dostupan je široki spektar dodatne opreme koje se jednostavno i brzo može monitrati na auto betonsku pumpu.

1
2

50 godina uloženih u razvoj pokretnih betonskih pumpi, svakodnevni predani rad na inovacijama i novi dizajn temeljen na prijedlozima svih zainteresiranih strana, kao što su zaposlenici, kupci, neovisni stručnjaci i dobavljači, dovela je Putzmeister, jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača betonskih pumpi, do novog modela – 360 stupnjeva okretne autobetonske pumpe M 36-4 koja donosi nove standarde na tržištu. Klasična autobetonska pumpa se sastoji od kamiona, sustava za nošenje pumpe, klipa pumpe i kraka.

3
4

M – 36 model koji postavlja nove standarde na tržištu

Novosti koje donosi ovaj model su sklopivi Z-sustav kraka i optimizirani kinematički sustav, zatim optimizirana pristupačnost, dosljedni koncept propelera i povećanje prostora za dodatnu opremu. Novi „I“ okvir i koncept povezanosti povećava fleksibilnost u baznoj strukturi. Poboljšane karakteristike torza M 36-4 u usporedbi s krutim okvirima znatno produljuju vijek trajanja i značajno poboljšavaju vozne karakteristike.