liebherr logo

Strojevi za niskogradnju

strojevi za niskogradnju

strojevi za specijalne namjene

strojevi za specijalne namjene

strojevi za mjesanje betona

strojevi za mjesanje betona

strojevi industrijske namjene

Strojevi industrijske namjene

 

Tvrtku Liebherr osnovao je, tada kao obiteljski posao, 1949. godine Hans Liebherr. Veliki uspjeh njegove prve mobilne toranjske dizalice, iznimno jednostavne za montiranje i pristupačne širokom krugu korisnika, predstavljao je temelj uspjeha na kojemu je tvrtka započela dugogodišnji razvoj. Danas je Liebherr, ne samo jedan od vodećih svjetskih proizvođača građevinskih strojeva, nego i svjetski priznati dobavljač inovativnih, korisnički orijentiranih, tehničkih proizvoda i usluga u brojnim drugim područjima koji zapošljava više od 35.000 zaposlenika u više od 130 zemalja diljem svijeta.

Decentralizirano organizirana, danas se Liebherr grupa sastoji od poslovnih jedinica izdvojenih u zasebne tvrtke, od kojih je svaka organizirana oko određenog proizvodnog segmenta. Na taj je način olakšano ostvarivanje korporativne strategije što je moguće bliskijeg povezivanja s postojećim i potencijalnim korisnicima te je omogućena maksimalna fleksibilnost u zadovoljvanju potreba uočenih na tržištu. Proizvodni asortiman Liebherra vrlo je širok i uključuje proizvode namijenjene građevinskoj industriji (dizalice, strojevi za zemljane radove i manipulaciju materijalom i dr.), pa sve do aeronautike, sustava automatizacije proizvodnje i kućanskih aparata.

KOMOP je svoje stručno znanje i usluge koncentrirao oko dijela Liebherrova asortimana kojime se građevinskoj industriji osiguravaju strojevi i oprema vrhunske izvedbe i kvalitete. Asortiman uključuje strojeve za niskogradnju (rovokopači, utovarivači, damperi i buldozeri), strojeve specijalne namjene (bageri za rudarenje, bageri za dekonstrukciju, tunelski bageri i utovarivači), strojeve za miješanje betona (kamioni mješalice, transporteri betona, pogoni za miješanje) te strojeve industrijske namjene kao što je linija električnih bagera ili lučkih strojeva.

Klijentima se nudi integralna usluga, koja uz nabavu strojeva, njihov servis i ugradnju rezervnih dijelova, uključuje i savjetodavne usluge u smislu odabira optimalnog stroja, sukladno preferencijama i uočenim potrebama korisnika.