faun komunalna vozila

vozila za odvoz otpada

Tvrtka FAUN osnovana prije 165 godina u Nurnbergu,  najuspješniji je proizvođač vozila za odvoz otpada u Europi. Prve strojeve za čišćenje tvrtke je počela proizvoditi 1908. godine. Prvu veliku prekretnicu u proizvodnji opreme za sakupljanje otpada ostvarena je u 1928. godini proizvodnjom prve nadogradnje s rotirajućim bubnjem čiji patent i danas drže. Veće je tada FAUN bio sinonim za robusna vozila s visokom razinom izdržljivosti. Tijekom stoljeća i pol postojanja, tvrtka  je doprinijela značajnim promjenama u svijetu gospodarenja otpadom. Tehnološkim napretkom poboljšana je zaštita okoliša i značajno su unaprijeđene ekološke norme.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji usmjereno je stvaranju proizvoda s najnižim troškovima eksploatacije i održavanja dok je raznolikost modela vozila za sakupljanje otpada jednaka različitosti posla kojega obavljaju. FAUN proizvodnju nadogradnji obavlja u sedam proizvodnih pogona gdje se svaka nadogradnje usklađuje s potrebama naručitelja.  Za mnoge se strojeve pokazalo da je presudna cijena, međutim komunalni je sektor dokazao kako je potrebno gledati unaprijed i računati na troškove održavanja vozila za vrijeme njegova radnog vijeka. FAUN je te troškove učinkovito reducirao iznimnom kvalitetom proizvoda koji garantiraju niske troškove održavanja i dug vijek održavanja.

KOMOP je svoje stručno znanje stečeno u dogogodišnjoj suradnji s FAUNom pretečio i u svoje usluge ponudivši klijentima integralnu uslugu, koja uz nabavu strojeva, njihov servis i ugradnju rezervnih dijelova, uključuje i savjetodavne usluge u smislu odabira optimalnog stroja, sukladno preferencijama i uočenim potrebama korisnika.

pdf Saznajte više o Faunovom asortimanu proizvoda