Ulaz-1

Tvrtka KOMOP osnovana je 1992. godine i od samog početka profilira se u komunalnom sektoru osnivanjem generalnog zastupstva za FAUN GmbH iz Njemačke, Osterholz-Scharmbeck, najvećeg proizvođača  komunalnih vozila u Europi. Kroz godine KOMOP se potvrđuje u znanju i iskustvu u komunalnom sektoru, i postaje prepoznatljiv partner u raznim projektima svojih klijenata. Vodeći se načelima odgovornog poslovanja spram okoliša i lokalne zajednice KOMOP predlaže svojim korisnicima rješenja koja će istovremeno odgovoriti na zahtjevne specifikacije radnih zadataka, ali biti i ekološki prihvatljiva.

FAUN, LIEBHERR, PUTZMEISTER, GOLDHOFER – snažni brendovi prepoznaju KOMOP kao pouzdanog partnera

lib2Osluškujući trendove na tržištu, kao i potrebe i zahtjeve svojih korisnika, godine 2009. današnje rukovodstvo započinje pregovore s tvrtkom LIEBHERR, vodećim proizvođačem građevinskih strojeva iz Njemačke. LIEBHERR prepoznaje napore tvrtke KOMOP da se korisnicima na hrvatskom tržištu  omogući dostupnost inovativne tehnologije i kvalitete, kao i pozitivan pristup poslovanju i zaposlenicima, te 2010. KOMOP postaje generalni zastupnik za LIEBHERR u Republici Hrvatskoj.

Ubrzo se proširuje asortiman proizvoda i usluga u građevinskom sektoru, te KOMOP postaje zastupnik za PUTZMEISTER, vodećeg proizvođača autobetonskih pumpi, te započinje suradnju i s tvrtkom Goldhofer, specijaliziranom za proizvodnju vozila za specijalnu vrstu prijevoza.

Zbog povećanja obima posla i broja zaposlenika, tvrtka KOMOP seli se 2010. godine u Kovinsku ulicu u Jankomiru u Zagrebu, gdje su ujedinjeni svi dijelovi do tada razdijeljenih poslovnica i skladišta. Zbog povećane potrebe za radnim i parkirnim prostorom KOMOP se uskoro proširuje i na Samoborsku cestu, u samoj blizini sjedišta.

parking

Unatoč snažnom ulaganju i širenju na građevinski sektor, tvrtka KOMOP zadržava vodeću poziciju u komunalnom sektoru dodatno obogaćujući ponudu partnerskih proizvoda specijaliziranim rješenjima za čišćenje kanalizacije, podzemnim kontejnerima, posudama za odlaganje otpada te širokom paletom raznovrsnih čistilica i specijalnih vozila.

Do 2020. godine od male obiteljske tvrtke s 4 zaposlenika KOMOP se razvio u srednje veliko poduzeće s današnjih 43 zaposlenika, te i dalje kontinuirano radi na razvoju poslovanja.

KVALITETA I STRUČNOST KAO JAMSTVO DODANE VRIJEDNOSTI ZA KORISNIKE

Kontinuirano radimo na edukaciji i usavršavanju sposobnosti i znanja naših djelatnika, poboljšanju uvjeta rada i tehničke i organizacijske opremljenosti. Kako su naši klijenti velikim dijelom obveznici javne nabave i sami uvode certifikate u poslovanju, uveli smo certifikat ISO 9001 koji nam daje smjernice za daljnji razvoj, a time i poticaj da našim korisnicima pružimo najbolju moguću uslugu.

INTEGRALNA USLUGA – OD A DO Ž

S našim klijentima razvijamo dugoročne odnose koji se temelje na povjerenju i transparentnosti, nudimo podršku u razvoju projekata, nabavi strojeva i vozila koja najbolje odgovaraju njihovim potrebama, te podršku kroz cijeli radni vijek stroja/vozila – nabava opreme, pregled strojeva/vozila, servis, kao i savjetovanje i ugradnja rezervnih dijelova prema potrebi.

Obratite nam se s povjerenjem!