putzmeister-logo

 

auto betonske pumpe

Auto betonske pumpe

stacionarne betonske pumpe

Stacionarne betonske pumpe

Kamion miješalica i pumpa

Kamion miješalica i pumpa

Putzmeister tvrtka osnovana je 1958. godine, profilirala se svojom kvalitetom u globalnog stručnjaka u proizvodnji specijalnih strojeva u graditeljstvu. Razvija, proizvodi i prodaje građevinske strojeve diljem svijeta, posebno betonske pumpe za građevinsku i rudarsku industriju.

Više od pola stoljeća duga tradicija u proizvodnji strojeva korištenih u građevini i rudarstvu i izgradnji čine tvrtku Putzmeister jednim od najpoznatijih svjetskih proizvođača beton pumpi, strojeva za nabacivanje betona u izradi tunela i proizvodnju industrijskih pumpi. Proizvodni asortiman, s obzirom da je portfelj proizvoda i usluga osmišljen tako da čini optimalnu potporu građevinskoj i rudarskoj industriji, uključuje još i proizvodnju automatiziranih sustava za čišćenje, pogone za profesionalno čišćenje pod visokim pritiskom, strojeva za nanošenje svih vrsta žbuka, strojeve za nanošenje slojeva boja i raznih zaštitnih sredstava te strojeva za izradu glazura.

putzmeister mikser2012. godine Putzmeister se okrenuo širenju svojeg asortimana proizvoda te je strategijom akvizicije i preuzimanjem specijalizirane tvrtke stvoren novi svjetski lider u proizvodnji betonskih pumpi. Daljnjim akvizicijama u segmentu proizvođača kamiona mješalica betona, portfelju Putzmeister proizvoda dodani su i kamioni mješalice čime je zaokružen asortiman proizvoda koji sada potencijalnim kupcima nudi apsolutno sve proizvode vezane za građevinske radove na jednom mjestu.

KOMOP je svoje usluge uglavnom bazirao oko dijela Putzmeisterova asortimana kojime se građevinskoj industriji osiguravaju strojevi i oprema vrhunske izvedbe i kvalitete za sve vrste poslova s betonom. Osim nabave strojeva, servisa i ugradnje rezervnih dijelova, u KOMOPu je moguće dobiti podršku u smislu odabira optimalnog stroja, sukladno preferencijama i uočenim potrebama korisnika.